Майкъл Биспинг: Нека да бъде честни, Колби Ковингтън е истински идиот

https://fightnews.info/img/pages/37240_resize(602-602-4).jpg

Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг коментира поведението на американския боец Колби Ковингтън, който през последната година вдигна много шум със своите скандални изказвания в пресата.

“ Вижте, Боже мой, има неща, за които наистина съжалявам, че съм направил, но нека бъдем честни, Колби Ковингтън е истински идиот. Само го погледнете, този човек наистина се излага. Видяхте ли костюма му на неотдавнашна пресконференция? Изглеждаше като сводник от 80-те години. Той трябва да спре да се държи по- този начин. Не се опитвайте да изградите образ на страховит тип, когато повече ви подхожда образът на страхливец. Какво е постигнал?

Засега нищо. Да, той победи Демиан Мая в Бразилия и наговори един куп глупости. След което беше ударен с бумеранг от Фабрисио Вердум и заприпка към полицията, плачейки като малко дете. Този човек все още не е постигнал нищо. Той се появи на пресконференцията, дърдорейки глупости и се опитваше да бъде като Конър Макгрегър. Вижте, аз не искам да говоря за него, но вие сами ме попитахте, „ каза Биспинг.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *