Майкъл Биспинг: Нейт Диаз иска $20 млн., за да се бие с Конър Макгрегър

Шампионът на UFC в средна категория Майкъл Биспинг изрази мнението си за текущата ситуация с шампионските битки в лека категория. Редовен шампион в лека категория е Конър Макгрегър, а временен шампион е Тони Фергюсън. Въпреки това, мнозина продължават да вярват, че на Конър следващата си битка няма да бъде с Тони, а с Нейт Диаз.

“ Ето какво ще ви кажа – Диаз иска 20 милиона за третата битка с Конър и това звучи нелепо “ , каза “ Графът “ в предаването си. – Това е нелепо, но в действителност, ако беше бокс, тогава за такова събитие с толкова PPV, боксьора би получил тези пари. Но Диаз се надценява за нашия пазар. Следователно, Дейна насърчава битката на Конър с Тони. На пресконференцията Дейна каза, че Конър трябва да се бие с Тони, направи го, за да смекчи позицията на Диаз за желаните пари.

Може би Диаз използва тази тактика за да преговаря, но мисля, че ако не получи това, което иска, ще изпусне всичко. И за негово съжаление има още един добър вариант – двубой между Фергюсън и Макгрегър. Тази битка няма историята, която Диаз – Макгрегър има, но все пак е добра битка. Много хора ще платят, за да видят срещата, това е добър резервен вариант за UFC.

Разбира се, Фергюсън е по-труден съперник за Макгрегър от Диаз. Но проблемът на Тони е, че пропуска удари. Видяхме в битката с Кевин Лий Тони на няколко пъти да бъде удрян в брадичката. Независимо дали харесвате или мразите Конър, но този тип може да удря и да се боксира. Видяхме това срещу Мейуедър. Щом Кевин Лий може да нарани Фъргюсън, тогава Конър също би могъл да го направи.

Проблемът, пред който ще се изправи Конър, е същият проблем, с който се сблъска Кевин Лий. Неговата издръжливост не е най-добрата. Нищо лично, историята го показа. И Тони може да устои на бурята. Ще успее ли да издържи на тези удари като Нейт Диаз? Трябва да видим битката, за да разберем. Това със сигурност ще бъде интересен мач. И двамата могат да победят. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(56)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *