Майкъл Биспинг: В днешно време е грях да сте бял
Шампионът на UFC в средна категрия Майкъл Биспинг смята, че белите хора са подложени на расизъм.Биспинг сподели мнението си по въпроси, свързани с расизма, в един от последните епизоди на предаването си.

“ Понастоящем белите хора, изглежда като че ли са подложени на расизъм. Това е почти като грях да сте бял в днешно време, “ – каза Бисинг.

В момента Биспинг се подготвя да направи втората защита на титлата си в средна категория.

На 4 ноември Биспинг ще защитава колана си срещу бившия шампион на UFC в полусредна категория Джордж Сейнт Пиер в основното събитие на турнира UFC 217, който ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Това е едва второто събитие, което UFC ще проведе в историческата зала.

Биспинг не се бил от почти година. В последната си битка, през октомври, той успешно защити титлата си, като победи след решение легендата на MMA Дан Хендерсън.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

3 коментара

 1. ludmil септември 6, 2017 11:00 am  Отговор

  Не съм расист, или поне си мисля така, но съм напълно съгласен.

 2. Гошо септември 6, 2017 1:00 pm  Отговор

  Това не е расизъм. Расизъм е когато мразиш всички останали раси. Аз нямам против червенокожите индианци, жълтокожите перуанци или канелените бушмени. Нормално е човека да се дразни на постоянното насилствено „интегриране“ на прости черни. Сложиха им за 8 год. черен за президент и се взеха на сереозно. А амер черни са си най-големите расисти – всеки друг им е виновен, че не могат да живеят в общество. Мислят си, че щом са се родили с голям член и имат право да крадат, убиват и изнасилват(БЕЛИ жени), същите като нашите цигани. Но няма дълго време оръжейните компании да държат толкова оръжие на склад да застоява.

  • ludmil септември 6, 2017 1:07 pm  Отговор

   Биспинг е британец:)) Едва ли говори за Щатите, по- скоро за цялото земно кълбо, и едва ли визира негрите:) понеже в Англия има много араби:)

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *