Майкъл Биспинг: Витор Белфор и Нейт Маркуард са две шибани малки кучки

Витор Белфор ( 25 – 14 ММА ) и Нейт Маркуард ( 35 – 17 ММА ) ще проведат двубой в средна категория на UFC 212, и за двамата бойци шампиона в дивизията Майкъл Биспинг ( 20 – 7 ММА ) има изключително негативно мнение.

“ Мразя Нейт Маркуард, „ – каза Биспинг в радиошоуто си. – Обещах, че повече няма да псувам, но и двамата са две шибани малки кучки. През последната година, Нейт даде няколко положителни допинг – проба. Той злоупотреби с тестостероновата терапия както и използва стероиди. Той е измамник “ .

Биспинг разказа историята, довело до неговата омраза към Маркуард.

“ През 2011 г. между мен и Хорхе Ривера възникна малък конфликт – каза Биспинг. – Няма никакъв смисъл да навлизам в подробности, ние знаем какво се случи тогава ( Според Ривера, той е бил нокаутиран от Майкъл умишлено със забранен удар, а също така британеца се изплю върху секундите на Хорхе ). След това, Нейт Маркуард имаше дързостта да каже, че аз нося на спорта лоша слава. Нося на спорта лоша слава? Ето един човек, който редовно не успява с допинг – контрола, но по някаква причина аз съм носел на спорта лоша слава. Всеки път, когато той губи, той има наглостта да не признае, че е бил победен от по- класен съперник. Той има наглостта да каже: ‘ Такъв е Божият план, това е Бог, който се опитва да ми даде урок. ‘ О, Боже мой, аз просто не мога да го разбера. Вместо просто да каже, че го е победил по- добър от него боец, той казва: ‘ Не, не, по- добрият не победи. В действителност, това е Бог, даде ми урок под формата на загуба. ‘ Ако ти наистина мислиш, че това е така, тогава си луд. „

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *