Люк Рокхолд: UFC трябва да инвестира в бойците, а не в Дейна Уайт


Отношенията между Люк Рокхолд и мачмейкърите на UFC винаги са били трудни. 33-годишният американец бе изключително недоволен от факта, че бившият шампион в средна категория Майкъл Биспинг тормози дивизията като сам си избира съперници, а сега ситуацията е сходна с Джордж Сейнт Пиер, който отпадна за неопределено време поради забиляване.

Рокхолд счита в настоящия момент за истински шампион Робърт Уитакър и ако зависи от него, той ще направи австралиеца пълноправен шампион в категория до 84 кг.


“ Колко дълго това може да продължи? Искате ли да направите още една временна титла? Нека тогава аз да се бия с Йоел Ромеро за този колан. Нека да продължаваме да произвеждаме тези временни титли. Не мога да разбера какво мисли ръководството в дадената ситуация.

Очевидно те нямат яснота как да продължат. Инвестирайте в бойците, а не в Дейна Уайт. Той не продава PPV. Уайт вече и без това има две свои предавания. Инвестирайте в бойците и всички проблеми ще бъдат решени. Ще постигнете висока аудитория, ще можете напълно да продавате PPV и да вършите работата си „, каза Рокхолд.

Лчк Рокхолд многократно е имал проблеми с организацията, което се дължи на напрегнатите му отношения с президента на UFC Дейн Уайт.


Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(96)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *