Люк Рокхолд е готов да напусне UFC

Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд ( 15 – 3 ММА ) не възнамерява да приеме офертата за двубой от страна на UFC, докато организацията не въведе временен шампионски колан или докато актуалния шампион Майкъл Биспинг ( 39 – 7 ММА ) не започне да зашитава титлата си.

“ Аз няма да приема участие в двубой, докато UFC не въведе временен шампионски колан или не накара Биспинг да се бие с претендента. И така трябва да направят всички останали бойци в категорията. Без мен, Мусаси, Йоел, Уитакър. В противен случай, какъв е смисълът? Мисля, че всеки трябва да бъде твърд в позицията си и да ги изпрати на майната си. Нека да въведат временния шампионски колан, в противен случай няма да има дивизия.
Изглежда, че всички вече се присъединиха към стачката, нали? Ние всички сме в очакване на шампионския двубой. Уитакър е съгласен, аз изразих моето мнение, предполагам, и Мусаси ще направи това. Без нас няма да има дивизия.

Аз показвам атрактивни битки, победих най-добрите бойци в света, но този път не води до никъде. Така че какъв е смисълът? Няма никакъв смисъл да оставам в категорията, или дори по дяволите, да остана в организацията. Ако само парите са важни, а не битките, аз ще отида някъде другаде.
От UFC могат да ме освободят от договора ми, и аз ще проведа някъде другаде значими парични боеве. Аз съм в компанията в името на битка с най-добрите бойци за титлата. Ако няма път до нея, тогава аз ск тръгвам. Освободете ме от договора, „
каза Рокхолд.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *