Люк Рокхолд: Йоел Ромеро отказва да участва в истинска битка
Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд заяви, че е искал двубой с Йоел Ромеро, който обаче е отказал да приеме петрудондова битка.На 15 август като част от основното събитие на турнира UFC Fight Night 116 Люк Рокхолд ще проведе двубой с Дейвид Бранч.

“ В действителност, просто не можех да чакам повече. Минах през сложен процес в очакване на двубой. През юни бях планирал да се бия с Андерсон Силва в Рио де Жанейро, но той отказа. Тогава ръководството ми предложи вариант с Гегард Мусаси, но не успяхме да подпишем договор с него. Тогава аз се опитах да получа битка в лека тежка категория срещу Шогун и исках да се бия с Вердум в тежка категория. Опитах се да участвам в поредица от битки, които щяха да представляват стъпка напред за мен, но никой не искаше да приеме. По този начин ние стигнахме до Дейвид Бранч. Той беше единственият боец в челната десятка на ранглистата свободен за двубой в периода юли – септември.


Исках да получа всички битки, които биха имали смисъл за мен, но никой не счете за необходимо да приеме предизвикателството ми. Ромеро искаше да отложи срещата и с всички сили да получи три рундов двубой, тъй като всички знаем за проблемите му в истински битки. Нека наричаме нещата с истинските им имена. Аз ще бъда повече от щастлив да се бия с Ромеро. Бих искал да сложа край на всички приказки и да му затворя устата. В близко бъдеще тази среща ще се проведе, не се съмнявам в това, „
– каза Рокхолд пред The MMA Hour.


Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *