Лукас Мартин Матисе: Това е последният ми шанс да стана световен шампион

Аржентинският нокаутьор Лукас Мартин Матисе (38-4, 35 KO), не чувства никакво напрежение върху себе си, но е съгласен, че предстоящия му двубой на 27 януари за вакантната редовна титла на WBA срещу непобедения тайландец Тева Кирам, най- вероятно ще бъде последният му шанс да завоюва световната титла.

“ Знам, че това е последният ми шанс, така че аз положйх всички усилия в тренировъчния процес. Ние добре проучихме противника, гледахме записи на мачовете му и знам, че той е с добра физика, която може да използва. Сигурен съм, че няма да попадна в ситуацията на “ Шоколатито “ и съперника ми няма да може да ме изненада.

Това няма да се случи, тъй като знам, че той е опасен боксьор. Тренирах известно време в Аржентина, но след това се преместих в Калифорния и увеличих интензивността на подготовката. Ние възнамеряваме да завършим лагера много силно и да влезем в мача в отлично състояние, “ каза Матисе.

Двубоят между Лукас Мартин Матисе и Тева Кирам ще се проведе на 27 януари в легендарната зала Форум в Инглууд, Калифорния и в него ще бъде заложена вакантанта редовна титла на WBA в полусредна категория.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/lucas-matthysse%20(8).jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(44)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *