Лукас Браун продължава да твърди, че е невинен и никога не е използвал допинг умишлено
Австралийският боксьор Лукас Браун даде две положителни допинг – проби, но никога не се е чувствал виновен.

Първият път бе, след като победи Руслан Чагаев през март 2016 г., когато в организма му беше открито забраненото вещество кленбутерол. Вследствие на това на Браун му беше отнета световната “ редовна “ титла на WBA в тежка категория, която той завоюва след като нокаутира Чагаев в десетия рунд.Относно вторият случай, Браун заяви, че е взел хранителна добавка и не е бил наясно със съдържанието на веществото от списъка със забранени вещества.

Въпреки факта, че “ Татенцето “ издържа проверка на детектора на лъжата, и двата случая сериозно засегнаха неговата популярност в родината му.

“ Три дни преди мача, аз бях тестван и бях напълно чист. Кленбутерол се оказа в моята проба направена след битката. Това е вещество за сваляне на килограми, което с нищо не можеше да ми помогне в този момент. Минах проверка на детектор на лъжата, за да докажа, че съм невинен.

Що се отнася до втората ми положителна – проба, купих продукт от местен магазин за хранителни добавки. В който се оказа, че има веществото остареин, което е забранена сустанция. „

Тази събота на 02 Арена в Лондон, Англия Лукас Браун ще проведе двубой срещу “ сребърния “ шампион на WBC в тежка категория Дилиън Уайт.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-browne%20(12).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *