Лукас Браун прави промени, очаква да се върне на 4 юли
Бившият световен шампион в тежка категория Лукас Браун трябва да направи честна оценка за това как ще се развие кариерата му след тежката загуба от Дилиън Уайт в Лондон миналия месец.

Браун сега се надява да се върне на победия път в родината си, преди да се върне във Великобритания в опит да се реваншира за поражението си.“ Знам, че трябва да променя някои неща и повярвайте ми, тези корекции вече се правят. Когато се бих с Уайт, психически не бях там. Единадесет дни след поражението вече бях напълно наред, но мисля, че липсата на активност и четирите месеца далеч от семейството, със сигурност ми повлияха. Освен това скапаните спаринги (с изключение на тези с Дерек Чисора) и смяната на часовия пояс не ми помогнаха.

Много неща трябва да се променят, така че не мога да бъда напълно сигурен, че ще съм готов психическки следващия път, когато стъпя на ринга. Очаквам да се върна на 4 юли в Сидни. Изкълчих глезен по- време на тренировка, но тази травма не би трябвало да ме притенсява по- време на битката. Дали отново искам да се бия във Великобритания? Трябва да го искате на 100%, защото там са парите. Постигнете победа и след това започнете да гледате към големите имена във Великобританиа, „ добави Браун.

http://www.worldboxingnews.net/images/2018/WEIGHIN-WHYTE-BROWNE-05.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *