Лукас Браун отсвири битки с Дейв Алън и Дейвид Прайс, желае двубой с Адам Ковнацки
Бившият световен шампион в тежка категория Лукас Браун отговори на предизвикателството, което му бе отправено от Дейвид Прайс в началото на тази седмица.

Австралиецът, което вече беше свързан с двубой срещу Дейв Алън през декември, бе предизвикан от Прайс на двубой преди Коледа.“ Струва ми се, че Лукас Браун се е почувствал обиден от факта, че някои фенове искат да го видят да се бие с мен, „ каза Прайс. “ Еди Хърн, ще бъда готов да се бия на 22 декември. Ти ми дължиш един бой. Моля те, нека той да бъде срещу Лукас Браун. Ще нокаутирам този тип веднага. „

Лукас Браун ясно даде да се разбере, че битки срещу Алън или Прайс във Великобритания не влизат в плановете му, защото той предпочита да се бие с Адам Ковнацки в Щатите, а освен това той вече има планиран двубой през ноември.

39-годишният австралиец ще се изправи срещу новозеландския гатрольор Джуниър Пати на 24 ноември в Нова Зеландия.

“ Няма да пътувам до Великобритания, за да се бия с Алън или Прайс през декември, защото имам планиран двубой през ноември. Така че това няма да се случи.

Единствената битка, която ме интересува, е срещу Адам Ковнацки. Предпочитам да се бия с него в Щатите, тъй като това ще бъде много добра битка за феновете. Мисля, че те ще имат възможност да й се насладят през януари след битката ми в Нова Зеландия.

Изговори се много за битка с Дейв Алън, а сега Дейвид Прайс отвори уста. Но аз предпочитам да се бия с Ковнацки. Нека да видим какво ще се случи, защото преди всичко ми предстои битка, а аз никога не гледам зад гърба на съперника, „
каза Браун.

https://1284474717.rsc.cdn77.org/wp-content/uploads/2018/WEIGHIN-WHYTE-BROWNE-05.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Бандит октомври 17, 2018 6:14 pm  Отговор

    Ковнацки е много корав тип, и смятам че ще нокаутира Браун.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *