Лукас Браун не обръща внимание на обидите на Дилиън Уайт и обеща да го нокаутира

След по- малко от две седмици, австралиеца Лукас Браун ще има възможност да се затвори устата на Дилиън Уайт, който му се подиграва през цялото време след обявяването на битката им. Въпреки агресивните изказвания по- свой адре, Браун остава спокоен и обещава да нокаутира устатия си съперник.

“ Той трябва продава битката. Той казва много безсмислени неща. Уайт иска да ме въвлече в този процес, за да ме накара агресивно да реагирам на неговите глупости. Аз наскоро публикувах в мрежата пост за своята любима. Публикувах няколко нейни снимки и написах, че ми липсва, тъй като беше международния ден на жената. Дилиан реши да коментира моето послание със сърца и целувки.

Тогава много хора го нападнаха и бяха абсолютно прави. Той чакаше реакцията ми, но пренебрегнах това и предпочетох да продължа напред и да не му обръщам внимание. Не мога да дочакам да изляза на ринга, за да покажа на феновете добро представяне. Аз ще нокаутирам Уайт, защото това е единственият начин да се гарантира победа. Благодарен съм на всички фенове, които си купиха билети за това шоу и всички британци. Наистина оценявам любовта им, „ – каза Браун.

Срещата между “ сребърния “ шампион на WBC в тежка категория Дилиън Уайт и Лукас Браун ще се проведе на 24 март на 02 Арена в Лондон, Англия.

https://i1.wp.com/www.worldboxingnews.net/images/PICS/FIGHTS/2018/whyte-browne-ll.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(104)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *