Луис Ортиз обеща да накара Травис Кауфман да си плати за обидните коментари

Кубинският претендент в тежка категория Луис „Кинг Конг“ Ортиз се закани на бъдещият си съперник Травис Кауфман да си плати заради обидните коментари, които направи по негов адрес.

Наскоро Кауфман постави под съмнение победите на Ортиз заради двете положителни допинг-проби, които той даде през последните няколко години.

Луис Ортиз обеща, че Травис Кауфман много скоро ще разбере на какво е способен.

“ Аз съм на 100% готов. Не съм спирал да тренирам от последната ми битка. Всъщност цяла година тренирам почти без прекъсване. Обичам да съм активен. Бих могъл да се бия пет или шест пъти годишно, Онова, което умея е да се бия, „ каза Ортиз.

“ Тренирам постоянно. Лицето и името на съперника ми се променят, както и игровият план, но тренировките ми остават същите. Знаем, че Травис е физически силов боксьор, но ще бъдем готови за онова, което той ще направи на ринга.

Той каза, че съм измамник, но никога не съм използвал допинг, за да подобря представянето си и да имам преимущество, моето преимущество са ръцете ми и той ще се убеди в това. 29 други съперници преди него се опитаха да ме победят и не успяха. Така че той ще си плати за всичко което каза и ще разбере какво умея по- време на битката. „

Срещата между Луис Ортиз и Травис Кауфман ще се проведе на 1 декември в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис в посдгряваща карта на срещата между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/luis-ortiz%20(1)_5.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(177)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *