Луис Ортиз: Ако Уайлдър не се бие с Джошуа, нашата битка ще бъде най- голямата за него

Луис Ортиз иска да проведе реванш със световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър. Според кубинеца тази възможност в най- добрата за Уайлдър, освен, ако той не проведе обединителен двубой с шампиона на WBA ( супер ), IBF и IBO Антъни Джошуа.

Луис Ортиз създаде сериозни проблеми на Дионтей Уайлдър по- време на тяхната битка, провела се на 3 март в “ Барклис център “ в Бруклин, Ню Йорк. Въпреки че Ортиз беше повален в нокдаун в петия рунд, той съумя да се съвземе и от своя страна беше на прага да нокаутира Уайлдър в седмия рунд. В крайна сметка американеца успя да нокаутира Ортиз в десетия рунд.

“ Очаквам да се върна на ринга до края на лятото. От това, което чувам от феновете е, че ако Уайлдър не се бие с Джошуа, те биха искали да го видят отново да се бие с мен. Аз съм най- голямата заплаха за него. Той иска да се бие с най- добрите, и ако не се бие с Джошуа, реванш срещу мен ще бъде от най-голямо значение за него, „ каза Ортиз пред Boxingtalk.

“ Уайлдър ми даде една възможност и той спечели битката, така че той заслужи правото да диктува условията. Знам, че той иска да се бие с най-добрите, затова не виждам причина той да не пожелае да ми даде реванш. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(232)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *