Лиото Мачида отговори на обвиненията на Гегард Мусаси
Шампионът на Bellator в средна категория Гегард Мусаси многократно е обвинявал Лиото Мачида в употребата на допинг, което предизвика реакция на бразилския ветеран, който наскоро се присъедини към Bellator ММА.Мачида победи Мусаси с единодушно решение, докато двамата се състезаваха в UFC и според бразилеца това е причината за обвиненията срещу него.

“ Всичко, което казва Мусаси, само ме мотивира допълнително. Аз го победих и мисля, че той е малко притеснен от това. Мисля, че сега ще бъде по-лесно да се организира нашия реванш. Много съм мотивиран и искам отново да се бия с Мусаси. Особено след като е шампион.

Моята мечта беше да се бия в Bellator и това е вече реалност. Завоюването на колана е основната ми цел, но имам намерение да вляза в новата организация стъпка по стъпка.

Първо трябва да направя дебюта си и да се успокоя, а след това да помисля за шампионска битка. Искам да завоювам колана на Bellator. Не дойдох в тази организация само за да бъда част от списъка. Преминах в Bellator, за да стана шампион и да се бия толкова, колкото мога, „ каза Мачида.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *