Ленърд Елърби: Джервонта Дейвис е най-големия нокаутьор в бокса
На световният шампион на WBA в категория супер перо Джервонта „Танка“ Дейвис му предстои да защитава титлата си срещу бившия шампион Уго Руис.Срещата ще се проведе утре в „StubHub център“ в Карсън, Калифорния, САЩ.

Това ще е първата среща за Дейвис от почти година. Той за поледно бе на ринга миналия април, когато нокаутира Хесус Куеляр в третия рунд.

Ленърд Елърби, изпълнителен директор на промоутърската компания „Mayweather Promotions“, която представлява интересите на Дейвис вярва, че техният боксьор ще се превърне в най-голямата суперзвезда в спорта.

„Джервона Дейвис вече постигна успехи, които излизат извън пределите на ринга. Знам какво влияние той оказва върху младите хора по целия свят. Когато става въпрос за вълнение, експлозивност и нокаутираща сила, феновете получават шанс да видят нещо ново в негово лице.

На 24 годишна възраст феновете на бокса научиха за Джервонта благодарение на ударната му мощ. Но той също е изкусен боксьор, това е едно от нещата, които той ще покаже, когато участва в големи битки.

Знаем, че той е изправен пред изключително трудна задача. Всеки път, когато вашия съперник бъде заменен в последния момент, а новият ви опонент е качествен боксьор, това е сериозен проблем. Хуго Руис е агресивен боксьор ​​и нас ни очаква голяма битка. Джервонта Дейвис има пълен набор от умения. Според мен той е най-вълнуващият боксьор и най-голям нокаутьор в света. За да победи Руис, ще се нуждае от нещо повече от само мощ,“ каза Елърби.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *