Ленърд Елърби: Битката Джак-Браун има голям шанс да открадне шоуто
На 19 януари в Лас Вегас, Невада, САЩ ще се проведе голяма боксова гала-вечер, която ще бъде оглавена от шампионската битка между Мани Пакиао и Ейдриън Брунър.По време на неотдавнашна среща с медиите на Джак в „Mayweather Boxing Club“, изпълнителният директор на „Mayweather Promotions“ Ленърд Елърби заяви, че битката между Баду Джак и Маркър Браун има добри шансове да бъде най-добрата среща на вечерта.

„Всъщност мисля, че има много голям шанс тази битка да се превърна в срещата на вечерта. Всички знаем какво да очакваме от основното събитие, но ми се струва, че битката между Баду и Маркъс ще бъде равностойна. Имате две момчета, които са много гладни.


Тъй като тази битка е част от основната карта на платено събитие, тя ще даде възможност и на двамата да покажат, че са най-добрите в дивизията и да направят отлично впечатление на всички фенове по целия свят. Мисля, че тази битка има много голям шанс да открадне шоуто, „ каза Елърби.


3 коментара

 1. Иво януари 14, 2019 3:02 am  Отговор

  Първите 3 4 рунда ми се струва че може наистина да са вълнуващи но след това мисля че Джак ще доминира Браун ми се струва че не е добре с кардиото

 2. ludmil януари 14, 2019 4:36 am  Отговор

  Ако се нокаутират взаимно ще го направят:)) За първи път съм за Джак и той сигурно ще падне:)

 3. Иво януари 14, 2019 5:12 am  Отговор

  Хахаха такава атракция тоя път не искам.
  Джак не пада той прави ревни

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *