Ленък Люис отрече информацията, че е бил надигран от Майк Тайсън в спаринг
Бившият безспорен шампион в тежка категория Ленъкс Люис беше принуден да защити честта си, след като се появиха слухове, че е бил напълно надигран в спаринг от младият Майк Тайсън.

Бившият спаринг- партньор на Тайсън, „Големия“ Джо Игън, заяви, че в сесия, която може би е излязла малко извън контрол, Люис е изглеждал по- слабият от двамата.Отговаряйки на твърденията на Игън, Люис заяви, че това не е така и че треньорът на Тайсън по онова време, легендарният Константино ‘Къс’ Д’Амато е бил впечатлен от представянето му.

“ Истината е, че в спарингите с Майк се представихме еднакво добре, „ обясни Люис.

“ След сларингите Къс каза, че двамата с Тайсън ще се срещнем за световната титла и аз останах впечатлен от факта, че той ме смята за добър.

Ако не знаех истината, щях да повярвам на Джо, че това се е случило. Казвайки на хората каквото искат да чуят вместо истината, това изглежда нормално за времето, в която живеем сега. Познавам Джо, така че не можете да си представите колко съм разочарован от неговите коментари, които не отговарят на истината. Винаги съм се чудел откъде хората научават тези луди истории. Сега вече знам! Разбира се, може да не ми вярвате, но попитайте Майк Тайсън, той също беше там. „

Ленъкс Люис и Майк Тайсън в крайна сметка се срешнаха на ринга през юни 2002 г., когато кариерата на Тайсън беше западнала, а Люис беше доминиращ шампион по онова време.

http://www.worldboxingnews.net/images/lewis-tyson-spar.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *