Ленъкс Люис съчувства на Владимир Кличко

Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория легендарния британец Ленъкс Люис изрази съчувствие към Владимир Кличко ( 64 – 4, 53 КО ) във връзка със загубата му на шампионските титли и невъзможността да си отмъсти на Тайсън Фюри ( 25 – 0, 18 КО ).

“ В тежка категория сега вратите са широко отворени, а има много хора, които искат да властват в дивизията. Единственият въпрос е кой ще направи първата стъпка и ще се изправи срещу Владимир Кличко.

В известен смисъл, бронята му отслабва, той вече загуби от Фюри, той стана смъртен. Но той все още е човекът, който вие трябва да победите, за да се превърнете в новия цар.

Аз съчувствам на Кличко затова, че титлите му се пръснаха в различни посоки. Човекът, който го победи, не може да излезе на ринга. Той има планиран мач с Джошуа, но той също може да се провали. Но в действителност Кличко все още иска да се бие с Фюри „-
каза Ленъкс.

vlad

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

  1. Ивелин ноември 22, 2016 4:44 pm  Отговор

    Колко жалко за клинча , край вече, поясите няма да може и да ги сънува вече .

  2. Ивелин ноември 22, 2016 4:46 pm  Отговор

    Горкият , вече и няма да ги има и насън тези пояси.

  3. Митко ноември 22, 2016 7:00 pm  Отговор

    Истината е, че Клинча властваше толкова много години, защото излизаше срещу “лилипути“ и използваше много умело ръстовото си предимство да ги държи на дистанция. Без съмнение само габарити не стигат. Той си е класен боксьор със много опит и вродена ударна мощ със която ги приспива, но срещу по габаритни боксьори определено ще срещне трудности както и стана срещу Фюри. Тук разбира се не слагам боксьори като Вах, Димитренко и разни други чували със габарити, но без никакви боксови умения за профи бокса. Уайлдър определено не е никакъв боксьор, но притежава ударна мощ и габарити да се справи със повечето си противници. Определено последните мачове взе да използва ръстовото си предимство. Гледа да държи съперника на дистанция, но Влад е непобедим във това отношение срещу по дребните съперници. Уайлдър е нараняван и допуска противника да му скъси дистанцията…. Джошуа във това отношение и той е още зелен макар, че срещу американеца последния мач показа някаква предпазливост, но както каза Уайт той се бие като нисък боксьор и не използва много ръстовото си предимство. Определено Клинча може да бъде нокаутиран от Уайлдър или Джошуа във зависимост кой ще направи първата грешка и пропусне бомба. Фюри го надигра доста мишкарски, но все пак победата си е победа. Цял мач бягаше циганчето по ринга и точкуваше, ама като няма ударна мощ това е начина…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *