Ленъкс Люис отрече информацията за демонстративен двубой с Витали Кличко
Преди няколко дни бе обявено, че бившите шампиони в тежка категория Ленъкс Люис и Витали Кличко ще разменят удари в демонстративен двубой по време на ежегодната конфенция на Световния Боксов Съвет ( WBC ), която ще се проведе от 30 септември до 5 октомври в
„Grand Hotel“ в Киев, Украйна.

Двамата вече веднъж се биха през 2003 г., като Люис (41-2-1, 32 КО) трябваше да даде най- доброто от себе си, за да си осигури победата с технически нокаут в шестия рунд над Кличко (45-2, 41 КО), и да се запази колана си на WBC. Кличко замени в последния момент контузилия се Кърк Джонсън.Въпреки многобройните оферти за реванш с Кличко, Люис, който сега е на 52 години, обяви оттяглянето си след битката и никога не се боксира повече.

Кличко продължи кариерата си, завоюва титлата на WBC на два пъти и спря да се бие след победата над Мануел Чар през 2013 г.

Според информация на Световния Боксов Съвет – представители на Люис са се сързали с организацията и са я информирали, че никой не е влизал в контакт с тях, за да обсъдят идеята за демонстративен двубой с 46 годишния Кличко.

https://photo.boxingscene.com/uploads/lewis-klitschko.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *