Ленъкс Люис: Поветкин е фаворит, но Прайс има необходимите инструменти, за да го победи
Бившият безспорен шампион в тежка категория Ленъкс Люис беше попитан дали неговия сънародник Дейвид Прайс има шанс да победи руснака Александър Поветкин.

“ Той има всички необходими инструменти, всичко зависи от това дали ще свърши необходимата работа, за да се възползва от своето физическо превъзходство. Издръжливостта и физическа подготовка не трябва да представляват проблем за него, ако той е научил нещо през последните няколко години. Въпреки казаното, все още смятам, че Поветкин е фаворит в тази битка, “ каза Люис.Срещата между Александър Поветкин и Дейвид Прайс ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс в подгряващата карта на двубоя между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко март 22, 2018 4:12 pm  Отговор

    Точно издръжливостта и физическа подготовка му са проблем като включим и стъклената брадичка… Няма големи шансове, освен ако не прасне със някоя бомба руснака първите 1-2 рунда когато е още свеж.

  2. Ангел март 22, 2018 6:16 pm  Отговор

    Даже и въпросните „бомби“ от страна на Прайс са силно преувеличени, ако питаш мен. Ето ви една гатанка – Срещу кой противник му е най-престижната победа? Мислете, мислете… Е, времето изтече! А отговорът? Той няма такава!!! Победите му са единствено над тираджии.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *