Ленъкс Люис: Никога не съм обмислял завръщането си в бокса
Бившият „абсолютен“ шампион в тежка категория, легендарният британски боксьор Ленъкс Люис, призна, че дори и няколко години след края на професионалната си кариера, той не е обмислял завръщането си в големия спорт.Люис се оттегли от бокса през февруари 2004 г.

„Взех решение да се оттегля по една причина – бях твърде уморен от тренировъчните лагери и постоянните тренировки на максимум. Исках да се съсредоточа върху семейството и бизнеса си. В момента в тежка категория е нова ера, така че нека тези момчета пишат своите страници в историята,“ – каза Люис.

5 коментара

 1. Васил февруари 8, 2019 11:54 am  Отговор

  Витали К. би се върнал единствено заради теб

 2. Иво февруари 8, 2019 12:37 pm  Отговор

  Това ще е като оня филм с Де Ниро и Сталоун 🙂

 3. Ангел февруари 9, 2019 1:40 am  Отговор

  Всъщност тази „легенда“ постъпи доста подло, като спечели при доста съмнителни и късметлийски обстоятелства и после не му даде реванш. Дори и да загуби, нямаше да му е за пръв път – Ленъкс е нокаутиран 2 пъти, включително от Oliver McCall за който стана дума в другата тема 😀 Не е като да си е пазел „нулата“. Никога няма да го уважавам заради тази страхлива постъпка.

 4. Иво февруари 9, 2019 1:54 am  Отговор

  Пфф тая аркада от удар му взе боя иначе Витали взимаше срещата жалко че не му даде реванш Ленъкс осъзна че вече е стар и няма да стане и се оттегли но ако беше му дал пак можеше да върви мантрата че е бил всеки срещу които се е изправя хахаха

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *