Ленъкс Люис: Джошуа трябва да нареди на Хърн да му организира битка с Уайлдър
Бившият безспорен световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис посъветва царя в дивизията Антъни Джошуа (21-0, 20 KO) да поеме контрол върху кариерата си и да проведе обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO).

Двете страни водеха сериозни преговори за двубой през есента, но не успяха да постигнат споразумение.От лагерът на Уайлдър предложиха гарантиран хонорар за $50 млн., но Джошуа отхвърли предложението, тъй като не беше заинтересован да се бие в Съединените щати.

“ Отиди при промоутъра си, и го накарай да ти организира двубой с Дионтей Уайлдър. Сега е моментът, в който трябва да поемеш развитието на кариерата си в свои ръце. Не изпитвам никакво съмнение, че Уайлдър е този, който иска битката. Той иска да докаже, че в момента е най-добрият боксьор в тежка категория.

Дионтей Уайлдър ми обясни за всички трудности, с които се е сблъскал докато е преговарял с Антъни и Еди. Според него Ей Джей винаги слуша Хърн, изглежда това се случва и сега. Дионтей определено иска тази битка повече от всичко на света. Джошуа каза, че ще се бие, ако му предложат гарантиран хонорар от петдесет милиона долара, но когато такава оферта му беше направена, той не я прие. Щях да приема петдесет милиона на секундата и да проведа всяка битка. Никога не съм избягвал съперник.


Ридик Боу направи всичко възможно, за да избегне битка с мен, затова форсирах събията. Накарах моя мениджър Франк Малоуни да направи всичко необходимо, за организира обединителен двубой. Ридик нямаше избор. Или трябваше да се бие с мен или да оваканти титлата. Понякога боксьорът трябва да поеме нещата под контрол и ясно да покаже на своя мениджър или промоутър кой е „шефа“ . Оскар Де Ла Оя и аз бяхме първите, които направих това. Поех контрол върху кариерата си и направих така, че да постигна величие. Антъни трябва да направи същото с Еди. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-lewis-lennox.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко август 9, 2018 7:53 pm  Отговор

    Джошуа е една пешка във цялата ситуация. Каквото му каже Хърн това прави. Човек без характер, щом сънародника му Ленъкс Люис вече него подкрепя така, значи и той го разбрал какво представлява. Можеше да се направи на патриот, но изглежда е неутрален.

  2. Найденов август 11, 2018 6:40 am  Отговор

    С бая голямо самочувствие е тоя Люис. Предполагам ,че се смята за най – великия британски боксьор..Нали е бил абсолютен св. шампион . Сигурно ревнува ,че Джошуа ще го засенчи ,ако победи Уайдър…Още повече ,че Джошуа не избяга ,като него от реванш с брат Кличко.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *