Ленъкс Люис: Антъни Джошуа ще нокаутира Ерик Молина в рамките на три рунда

Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория британската легенда Ленъкс Люис сподели своето мнение за предстоящия двубой на своя сънародник настоящия шампион на IBF в съшия теглови клас Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ), който на 10 декември в Манчестър на Манчестър арена ще защитава титлата си срещу американеца Ерик Молина ( 25 – 3, 19 КО ).

“ Мисля, че за Антъни Джошуа това ще бъде добър двубоя, в смисъл, че няма да му бъде трудно срещу Ерик Молина. Определено той все пак ще трябва да внимава и да не предприема излишни рискове.

Но в крайна сметка Антъни ще приключи мача в рамките на три рунда, „ каза Ленъкс Люис.

molina

===================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 Коментара

 1. Митко ноември 24, 2016 1:50 pm  Отговор

  Много е надценен Джошуа във този двубой. Молина не е по зле от Доминик Бризил който издържа 7 рунда и можа да нанесе едва 1-2 точни удара със които разкърви носа на Джошуа. Ако Молина вкарва удари Джошуа със сигурност ще бъде наранен, а и защо не нокаутиран….

 2. Ивелин ноември 24, 2016 5:26 pm  Отговор

  Съгласен съм , с тебе , Молина има шанс, в двубоя с Уайлдър му нанесе точен силен удар и го поразклати , но при Джошуа ,който няма брадичка може и да падне. Мача е до удар.

 3. ludmil ноември 24, 2016 7:41 pm  Отговор

  Съгласен съм с Ленъкс. Джощуа няма да бави този флегматик. 2- 3 рунда. А после Молина може да си уреди мач с победтеля от Руиз – Паркър.

 4. Найденов ноември 24, 2016 8:26 pm  Отговор

  Като гледам постера ,какви и колко звезди ще има на тая гала вечер… чакам с нетърпение.. Декември ще е повече от интересен. всички съботи на декември.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.