Ленъкс Люис: Аз удрям по- силно от Уайлдър

Бившият „абсолютен“ световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис определи Тайсън Фюри за най- неудобния от всички боксьори в дивизията в момента.

“ Определено Фюри е най-неудобния боксьор в тежка категория в момента. Той е висок, притежава нестандартен стил на боксиране. Не е лесно да бъде ударен, движи се добре на ринга. Мисля, че с Уайлдър ще направят добър двубой. Всички искат да гледат добри битки, “ каза Ленъкс.

“ Кой от нас с Уайлдър удря по- силно с дясната ръка? Определено аз. Моите удари бяха по- резки и бързи. “

Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си на WBC в тежка категория срещу Тайсън Фюри на 1 декември в „Стейпъл Център“ в Лос Анджелис, Калифорния.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(277)

Share

коментара
8 коментара

 1. ludmil ноември 14, 2018 10:26 pm  Отговор

  Съгласен съм с Ленъкс. Уайлдър може да удря, няма спор, но силата му е надценена.

 2. Митко ноември 14, 2018 11:06 pm  Отговор

  Лявата ръка на Уайлдър е много зле. За такъв кльощав човек пак си удря доста тежко със дясната. 96 кила на 2 метра височина…. Ленъкс какво се сравнява със него, бил по рязък и бърз със неговите 20 кила отгоре състезателно тегло. 😀

 3. Илко ноември 15, 2018 2:30 am  Отговор

  Още не се е родил този, който да удря по-силно от Уайлдър. Ленъкс, доста ползваше ъперкъти, удар, който на Уайлдър му е почти чужд. По този начин Ленъркс, ако не КО, поне ги зашеметяваше. Почти няма нокаути в предната и горната част на главата, която е най-здравата част от човешкото тяло. Повечето КО в бокса, са удари в брадичката, която е слабата. При Уайлдър е точно обратното, удара му попада, в най-здравата част на тялото и ги събаря. Фюри да му мисли, че е по-висок и сега ударите на Уайлдър ще му се падат на равнището на брадата….

 4. Иван ноември 15, 2018 10:19 am  Отговор

  хахаха Илко ти явно гледаш бокс от 2-3 години ,за Джордж Форман и Майк Тайсън да си чувал и тяхната ударна сила и в момента най-силния удряч е Даниел Дюбоа

 5. Гошо ноември 15, 2018 12:11 pm  Отговор

  Слепоочната област трябва да е доста по-слаба от брадичката, която е по-нестабилна защото нали е подвижна. Според мен силата на удара на Уайлдър идва повече от скоростта, с която замахва, големият ъгъл и ниското съпротивление спрямо ръката му. Ако Кличко можеше да удря с такъв замах и да пуска мелницата щеше да ги приключва по-бързо и тежко, защото и двете му ръце са силни.

 6. Иво ноември 15, 2018 12:48 pm  Отговор

  Че Уайлдър удря тежко няма спор но повечето му нокаут не са нещо кой знае какво единствения по як е срещу Шпилка който не се слави с здрава брадичка така че и аз съм склонен да мисля че Лрнъкс удря по здраво но все пак най големия удря в тежка е Форман

 7. Илко ноември 15, 2018 10:37 pm  Отговор

  Гледам бокс още от времето на Тайсън, ставал съм в 3-4 часа през ноща, за да не изпускам топ мачовете, но съм и реалист. Уайлдър може и да няма кой знае каква техника, но аз лично по-силна дясна ръка не съм виждал, дори тази на Форман.

 8. Митко ноември 15, 2018 11:10 pm  Отговор

  Иване не знам къде го пишеш това хлапе Даниел Дюбоа…. Какви нокаути и сила има тоя новак ? Някакви подарени такива технически срещу чували след множество комбинации… Удряч може да се нарече този който ги приспива със един макс два удара… Кличко това го умееше много добре и то със двете ръце.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *