Лебедев: Гасиев ще се справи с Влодарчик, но Дортикос ще направи с Мурат това, което аз не успях
Световният шампион на WBA в полутежка категория Денис Лебедев (30-2, 22 КО) смята, че неговият сънародник Мурат Гасиев (24-0, 17 КО) ще преодолее без проблеми Кшищоф Влодарчик (53-1-3, 37 КО) в четвъртфналния им двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии, но ще загуби на полуфиналите от Юниер Дортикос (22-0, 21 KO).

 “ Битката Гаsиев – Влодарчак, при цялото ми уважение към Кшищоф мисля, че Мурат ще спечели. Но следващата среща на Мурат ще бъде много трудна. Мисля, че той няма да може да се справи с Юниер Дортикос, защото това, което аз не направих в битката с Мурат, най-вероятно, ще направи Дортикос.
 
Той е невероятен боксьор, той знае как да се бие както в близка, така и в далечна дистанция. Мурат, за съжаление или за щастие, може би, това зависи от него и феновете му не искам да обиждам нIкого или да наранявам, но той е просто еднообразен, силов боксьор. Дортикос знае как да се движи, да SE отклонява, да променя ъглите на атаките си и дори ще кажа, че неговия удар с дясната ръка е най-тежкият в дивизията. “
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Ivan октомври 21, 2017 10:54 pm  Отговор

    От скоро съм запознат с Дортикос и много ме впечатли. Май има право Лебедев!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *