Къртис Блейдс е обиден, че UFC не го в включила в играта EA Sports UFC 3
https://usatmmajunkie.files.wordpress.com/2016/09/curtis-blaydes-ufc-fight-night-86.jpg?w=1000&h=600&crop=1

Американският боец на UFC в тежка категория Къртис Блейдс, който през уикенда победи новозеландският ветеран Марк Хънт, не чувства уважажение към себе си от страна на UFC. И тази липса на уважение се проявява в това, че героят му не е включен във видеоиграта на EA Sports UFC 3, която беше издадена на 2 февруариСвоето недоволство Блейдс обяснява с факта, че например Алексей Олейник, когото победи в октагона, е представен в играта, а той – не.

“ Надявам се, че скоро ще започна да получавам уважението, което заслужавам. Да се ​​надяваме, че ще попадна в играта на UFC. Това е като затъмнение. Защо аз не съм в играта? Марк Хънт и Алексей Олейник, които победих присъстват в играта. Аз не съм разстроен, защото не съм попаднал в играта, а просто чувствам известна липса на уважение към себе си. Аз се надявам, че това скоро това ще се промени, „ – каза Блейдс.

По време на участието си в UFC 26-годишният Къртис Блейдс постигна четири победи и претърпя едно поражение ( от Франсис Нгану ) и веднъж даде положителна допинг – проба за забранени стимуланти, а битката му с Адам Милстдом беше обявена за несъстояла се.

https://usatmmajunkie.files.wordpress.com/2017/07/curtis-blaydes-daniel-omielanczuk-ufc-213-2.jpg?w=1000&h=600&crop=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *