Къртис Блейдс: Стипе Миочич има двама варианта-да се бие с мен или да чака до април реванш с Кормие

Един от претендентите за титлата на UFC в тежка категория, Къртис Блейдс призова бившия шампион в дивизията Стипе Миочич да подпише договор за тяхната битка.

Ръководството на компанията изпрати на Миочич договор за среща с Блейдс на 10 ноември в Денвър, но той не бърза да обяви решението си:

“ Мисля, че нямам право да казвам на боец какво да прави, но ако нях на негово място досега да съм подписал договора. Стипе напълно основателно може да поиска реванш, но аз също имам пълното право да се бия за титлата сега. Това е, което е. Нито един от няс няма да получи шанс да се бие за титлата през тази година. Аз не искам да чакам за битка толкова дълго време, все пак има още пет месеца до края на годината, така че искам да проведа още една среща през това време, „ каза Блейдс.

“ UFC харесва нашата битка, защото, както казах, има смисъл от нея. Би било добра битка. Стипе е добър, аз съм добър, и двамата сме добри бойци. Ръцете ми станаха много по-добри. Искам да покажа уменията, които усъвършенствах.

Не знам на Стипе как му се струва договора, но се надявам, че наистина ще го разгледа. За него сега има две възможности – или да се бие с мен, или чака до април и да поиска реванш от Кормие. Това е продължителен престой. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(55)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *