Къртис Блейдс: Не разбирам защо Брок Леснар е толкова популярен сред феновете на ММА

Претендента на UFC в тежка категория Къртис Блейдс (10-1 ММА) коментира намерението на организацията да даде шампионския двубой на Брок Леснар (5-3 ММА).

“ Не приемам това решение. Мислех, че ще се бием, за да разберем кой от нас заслужава да се бие за титлата, а след това Брок Леснар неочаквано се появи. Той не се е бил от две години и не е постигнал нито една победа през последните осем години. Резултатът от последната му битка с Марк Хънт беше отменен, защото той даде положителна допинг-проба. И сега получава шампионски двубой само заради популярността му. Разбирам, че той е много известен, като Си Ем Пънк. Но това не означава, че той е добър боец.

И Уил Смит е много популярен. Смятате ли, че той може да дойде в UFC и веднага да се бие за титлата в средна категория? Не, това няма да се случи. И Брок Леснър ще се бие за колана, ще спечели много пари и ще бъде нокаутиран. Той не е добър боец. Странно е, че феновете на MMA изглеждат очаровани от мускулите му. Те просто искат да видят големия атлетичен човек в октагона. Те не вярват, че той може да победи, просто искат да го видят в октагона. Може би те харесват неговите татуировки. Не знам, „ – каза Блейдс.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(66)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *