Кшищоф Гловацки: Уверен съм в победата си над Майрис Бриедис
Бившият световен шампион в полутежка категория Кшищоф Гловацки е убеден в победата си над Майрис Бриедис.Двамата ще проведат полуфинален двубой от втория сезон на турнира Световни Боксови Суперсерии (WBSS) на 15 юни на „Арена Рига“ в Рига, Латвия.

„Нямам търпение да се кача на ринга в Рига,“каза Гловацки на днешната пресконференция посветена на битката в столицата на Латвия.“Аз се бих тук през 2017 г. взех участие в картата на четвъртфинала от турнира WBSS между Бриедис и Майк Перес. Спомням си прекрасната атмосферата и хилядите фенове, подкрепящи Майрис.

Не всеки знае, но преди няколко години с Майрис тренирахме заедно във Варшава за известно време. Не сме играли спаринги, но знам той на какво е способен и изпитвам голямо уважение към него. Но аз съм уверен в победата си.

Подготвям се за най-добрата версия на Майрис, затова той трябва да бъде готов за най-добрата версия на Гловацки. Винаги се бия до последния гонг… или последния удар! Това ще бъде война! „Главата“ идва!“

3 коментара

  1. Иво февруари 12, 2019 3:02 am  Отговор

    Пфф не е за вярване ама ще поткрепям поляк 🙂 Харесвах Бриедис но след подаръка с Гевор не ми се иска да продължава напред в турнира.

  2. Васил февруари 12, 2019 5:52 am  Отговор

    Майрис ще победи.

  3. Бандит февруари 12, 2019 10:34 am  Отговор

    и двамата имат шанс според мен . По скоро победа по точки за бриедис заради домакинство

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *