Кубрат Пулев ще се завърне на ринга през април

Кубрат Пулев вече знае кога ще проведе първия си двубой за тази година.

В интервю за „Bulgaria ON AIR“ бившият претендент за световната титла в тежка категория обяви, че ще се качи отново на ринга през април. Двубоят му със сигурност ще се проведе в Шатите, като се избира измежду градовете Ню Йорк, Чикаго или Лас Вегас.„Договорихме вече мач през април, казвам го пред вашата камера за първи път. Не се знае още кой ден от април, но това ще стане ясно в следващите дни,“ каза Пулев.

Все още не е ясно кой ще е негов съперник. „Спрягаме 2-3 имена, не са лесни съперници. На това ниво няма лесни съперници и смятам, че аз съм натрупал вече много опит и сила, и много хора ще поваля.“

Кубрат Пулев призна, че ще има поне два мача през 2019-та.

В края на миналата година той подписа контракт с легендарния мениджър Боб Аръм и голяма световна компания като „Топ Ранк“.

В последната си битка Кубрат Пулев стана задължителен претендент за световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа, след победа по- точки над Хюи Фюри през октомври миналата година.

1 Коментар

  1. Иво януари 14, 2019 3:59 am  Отговор

    Така казано че ще избира измежду градове все едно той ще оглавява галите ако е така ще трябва да е нещо интересно. Чикаго най добре

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *