Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри на 27 октомври в „Арена Аремеец“

Елиминаторния двубой за световната титла на IBF в тежка категория между Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се проведе на 27 октомври в „Арена Армеец“.

Победителят ще стане задължителен претендент на шампиона Антъни Джошуа, който също така притежава титлите на WBA ( супер ), WBO и IBO.

Пулев вече пропусна един шанс да се изправи срещу непобедения британец – миналата есен травма му попречи да излезе срещу него в Кардиф.

Хюи Фюри, който е братовчед на Тайсън Фюри има едва едно поражение в 21 двубоя и е сред най-перспективните имена в категорията. От своя страна Пулев също има една единствена загуба – от Владимир Кличко.

Промоутърите на Пулев и Фюри трябваше да участват в търг за правата на мача, като крайният срок изтичаше днес. Двете страни обаче се споразумяха предварително за всички детайли и така до наддаване не се стигна.

Предстои да бъдат обявени и останалите двубои, които ще се състоят на гала вечерта в София. В един от тях със сигурност ще излезе и Тервел Пулев, който търси съперник за европейска титла.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(202)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *