Кубрат Пулев се надява до края на седмицата да разбере следващия си съперник
Кубрат Пулев се завърна в България, след като известно време тренираше в германската столица Берлин. Той говори обстойно пред медиите на летище София за пропадналия мач с британеца Дилиън Уайт.

Твоят мач се провали, какво предстои?– Има много хора, които говорят, както и Уайт, който казваше, че съм страхливец, какво ли не. Имаше търг, който спечелихме, има правила, по които се играе. Няма какво да коментирам дали трябва да отида в Лондон или каквото и да е. Спечелили сме търга, те трябва да дойдат тук. Вземаме излъчването, организирането и казваме къде и кога да се играе. Има си правила на федерацията как да се извърши всичко, но в последния момент се извъртяха. 90 дни от търга трябваше да се проведе мачът, но те не искаха.

Предлагаха ми преди търга да отида в Лондон да играя. Казах им, че същите пари, които ми дават, аз ги давам на тях да дойдат в София. Те отказаха. Ние, българите, не сме по-прости. Защо те да отказват, а аз да се съглася да отида в Лондон? Отидохме на търга, спечелихме, изненадахме ги всичките големи промоутъри, с по 20-30 години стаж, но всичко бе на наша страна и те отказаха.

Какво се случва сега?

– Те си организираха мач, сега ще видим IBF какво ще каже, водим преговори. До края на седмицата може би ще се реши. Трябва да има мач скоро, защото не съм играл повече от година. Въпросът е кой ще бъде противникът.

Имаш ли претенции?

– IBF ще назначат. Каквото кажат, това ще е. Имам очаквания, но не ви казвам, за да не ви подвеждам. Ако има нещо конкретно, ще ви кажа със сигурност. България ги стряска, аз ги стряскам, не искат да идват тук, страх ги е. Сега ще имам нов противник и всичко ще се проведе наново.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Про - боксер юни 14, 2018 11:00 pm  Отговор

    Така е !
    Всеки , който се съгласи на мач с Пулев поема огромен риск , от топ боксьорите е , с тази разлика , че не е толкова известен и скандален по света.
    Според мен единствено Джошуа и Уайлдър може да му се опрат.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *