Кубрат Пулев: Не съм шматка
Кубрат Пулев направи интересен коментар по темата дали ще се бие с британеца Дилиън Уайт.

“ ПромоУтърът на Дилиън Уайт Еди Хърн ми предложи 250 до 300 хиляди, за да се бием в Лондон. Предложих им същите пари и казах ‘Заповядвайте в София’ , но те не искат. Това, че аз съм българин, не значи, че съм – както се казва – шматка. Доста рисково е в Лондон, “ отсече Пулев, цитиран от вестник „Дневник“ .Пулев обясни какви са възможностите скоро да бъде насрочен мач срещу Уайт, който да определи задължителния претендент за титлата на Международната Боксова Федерация (IBF).

На 17 май ще се проведе търг между промоутърите на двамата, след който ще се реши къде да бъде двубоят. „Нека „Зауерланд“ да спечелят търга и тогава ще говорим. Ако не – ще играем по тяхната гайда, „ добави боксьорът.

Пулев посочи, че при първите преговори „Зауерланд“ е поискал 75% от приходите. Еди Хърн настоява приходите да бъдат разделени по равно и срещата да се играе във Великобритания.

https://www.gol.bg/media/files/article/640x480/4c7/4c7fe55235aa75345c7b0b51d409c0e3.jpeg?66

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров4 коментара

 1. SS май 15, 2018 1:15 am  Отговор

  Ха-ха, искал 75%. Чуди се как да се отърве нашият. Ако все пак насрочат двубой, в последния момент пак ще се контузи, залагам на това. Ще чака да изтече годината и договорът му със Зауерланд, ще скъса с тях, че хората гледат да го натикат в голям мач, да изкарат някоя пара от него, след което ще си прави мачове в София и Чикаго с разни слабаци докато се пенсионира. Единствената голяма цел, към която се стреми, е фалшивата титла на WBA (поне докато се държи от Мануел Чар, а не от някой по-сериозен), но и там няма да го огрее, както и предния път не му излязоха сметките. Ако се стегне, има реални шансове да бие Уайт, с което да полети много нависоко, но след тоя побой от Клинча яко насра Кубрат, жалко.

 2. Митко май 15, 2018 7:32 am  Отговор

  Уайт много здраво се насра от Ортис. Предпочете по слабия съперник, а именно Пулев. Уайт така или иначе ще бъде пребит дали във 12 рунда срещу Пулев или 4-5 срещу Ортис все тая. Все пак ако мача е във Англия Пулев може да бъде порязан ако не е убедителен, а срещу Ортис съдиите няма как да му помогнат, защото го чака сигурен нокаут.

 3. Митко май 15, 2018 7:37 am  Отговор

  Пулев беше се изказал във интервю, че бил по добър и от двамата което е смешно. За Уайт съм съгласен до някъде, но Ортис е съвсем различна класа и не случайно бягат от него двете гъски на Хърн Джошуа и Уайт. 🙂

 4. Про - боксер май 15, 2018 8:18 am  Отговор

  Това въобще не е вярно. Кобрата тотално ще надиграе Ортиз .

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *