Кубрат Пулев: Мачът с Антъни Джошуа наближава

Кубрат Пулев се надява, че ще получи нова възможност да се бие с краля в тежка категория Антъни Джошуа.

Пулев ще проведе елиминаторен двубой за световната титла на IBF срещу Хюи Фюри 26 октомври в „Арена Армеец“ , София, България.

“ Колкото и на някои хора да им се струва невероятно и аз съм човек, макар че съм почти суперчовек, и аз се контузих. И преди имаше хора, които не вярваха, че ще има мач с Кличко. Сега казвам че и този мач ще се състои и той наближава. Просто и двамата трябва да победим – той Поветкин, аз – Фюри. Нека не слагаме яденето преди тигана.

Хората си говорят. И аз съм говорил много глупости, когато не внимавам, когато не съм запознат. Човек е готов да избълва хиляди глупости. Това не ме обижда. Това е нормално, аз приемам хорската критика. Макар и тя да е безпочвена, аз я приемам като нещо нормално. И дори да е злобна и завистлива, аз ги съжалявам тези хора. Не се озлобявам, а им благодаря, че мислят за мен. Когато критиката е градивна, аз мога само да им благодаря. Аз ги обичам хората, въпреки че някои са злобни, завистливи и т.н. Ние сме хора преди всичко, малко или много в един даден момент всеки е почти близо до животното. Така сме устроени, „ каза Пулев в интервю пред Bulgaria ON AIR:

“ Докато побеждавам (ще остана на ринга). Когато побеждаваш – продължаваш. Като не победиш няколко поредни пъти, както стана с Кличко, просто виждаш, че няма смисъл повече. Аз се чувствам много силен, но рингът ще покаже, „
завърши Пулев.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(281)

Share

коментара
2 коментара

  1. Бандит август 10, 2018 11:48 am  Отговор

    Мисля ,че Хюи-то няма да успее да даде сериозен отпор на Кубрат, и си представям как Тайсън ще излезе на ринга зачервен като домат като види загубата 😀 ., дано да присъства и той на мача, със сигурност ще направи някое шоу.

  2. Бандит август 10, 2018 11:50 am  Отговор

    Вероятно няма да успее да вземе дори един рунд , освен ако не му подарят.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *