Кубрат Пулев: Двубоят за световната титла може да се проведе в България

Задължителния претендент за световната титла на IBF в тежка категория Кубрат Пулев ( 25 – 1, 13 КО ) очаква да разбере дали ще проведе двубой срещу шампиона Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ). Припомняме, че миналата седмица от лагера на Джошуа изпратиха искане до Международната Боксова Федерация да отложи неговия задължителен двубой срещу Пулев, за да проведе реванш срещу Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ). Очаква се IBF да вземе решение следващата седмица, когато ще проведе ежегодната си конвенция.

“ Скоро ще стане ясно дали ще играя мач с Антъни Джошуа. В момента се водят преговори. Джошуа преговаря с Кличко за реванш. А ние настояваме да се бия за световната титла, а да не ги чакаме да си играят реванши, “ каза Пулев.

“ Този мач за световната тила може и да е в България. Следващият в ранглистата е Карлос Такам, така че може и в България да се играе този мач. За мен това ще е най-голямата радост и съответно трябва да победим.

Срещу кого искам да играя? Джошуа или срещу следващия в ранглистата? Аз нямам проблем да изляза срещу когото и да е. Важното е да опитаме, важното е да се борим. Аз имам много енергия, много сила и да бъда първи ще е голям плюс за България и за хората, “ добави Пулев

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *