Кубрат Пулев: Вече започвам здрави тренировки, готов съм да се бия с всеки

Кубрат Пулев ще продължи да работи със “ Зауерланд “ и треньора Ули Вегнер до края на годината. Българският боксьор ще изпълни договора си с германската компания, който е до 31 декември. На този етап няма яснота дали контрактът ще бъде продължен.

Пулев изрази несъгласие с твърденията за сериозна финансова криза в “ Зауерланд “ . В края на миналата година компанията премести офисите си от Берлин в Хамбург. Наскоро пък беше обявено, че “ Зауерланд “ няма да ползва повече прочутата зала “ Макс Шмелинг“ и освен това има намерение да кара своите боксьори да се готвят отделно, като сами плащат за треньорите.

“ Не смятам (че са пред фалит). В цял свят се работи по този начин и те искат да се преструктурират, за да работят и те така. Досега те бяха като промотър и се тренираше като отбор, а това не е правилно, “ каза Пулев при завръщането си в България след двубоя на брат му Тервел Пулев в Берлин.

“ Това е професионален спорт, в който има един спортист и цял екип около него, а не десетима спортисти и трима треньори. Не става така. Трябва си специална подготовка за всеки един противник, всичко е много по-различно, така че трябва всичко да бъде професионално и на ниво. Ще видим какво ще стане, „ добави Кубрат Пулев.

В края на миналата година той заяви, че в началото на настоящата ще започнат преговори със „Зауерланд“ за нов договор. Българинът не даде ясното каква е ситуацията между него и германската компания.

Пулев не изключва възможността да продължи да работи с треньора с Вегнер и след изтичането на контракта му със „Зауерланд“. “ До края на 2018 г. ми е договорът, дотогава съм и с него. За след това ще си проведем разговори с него лично и ще видим. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(215)

Share

коментара
3 коментара

  1. бандит март 12, 2018 8:35 pm  Отговор

    Какво стана с нашия човек няма ли да излиза най накрая на ринга ???

  2. бандит март 13, 2018 6:46 am  Отговор

    Голямо предизвикателство значи

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *