Кубрат Пулев: Антъни Джошуа не е съвършен, готов съм за него

Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа ще защитава своите титли срещу задължителния претендент Кубрат Пулев на 28 октомври на “ Принсипалити Стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

И Джошуа и Пулев има мачове срещу бившият властелин в тежка категория Владимир Кличко, но докато британеца го победи в епична битка на Уембли през април, Пулев беше нокаутиран през 2014 г. което е и единствената загуба в неговата кариера.

Въпреки смесените чувства от двубоя с Кличко, Пулев е категоричен, че е научил повече от поражението, отколкото ако беше победил, и 36-годишният е уверен, че е повече от готов да се изправи срещу Джошуа.

“ Няма да кажа какво конкретно съм научил от двубоя с Кличко. Но научих много неща. От една загуба човек научава повече, отколкото от победите. Когато побеждаваш, си мислиш, че си най-добрият и притежаваш всичко необходимо. Една загуба те кара да правиш все повече и повече неща. От една загуба човек научава повече, отколкото когато печели, „ каза Пулев. “ Сега виждам, че не бях готов за Кличко. Може би бях твърде млад. Този път обаче подготовката ми е много по-добра, чувствам се по-силен и готов. „

Пулев добави, че е отдели повече време за да разучи Джошуа. “ Наблюдавам Джошуа повече, отколкото останалите си съперници. Виждам кои неща прави добре и кои – зле. Разучавам го „ , обясни Пулев. “ Всеки трябва да се учи непрекъснато, независимо дали става въпрос за мен, за Джошуа или за някой друг. Когато някой ви каже, че знае всичко, значи ви лъже. „

Пулев за пореден път изрази мнение, че мачът между Кличко и Джошуа е бил “ на кантар „. Според него украинецът е допуснал грешка, защото не се е подготвил правилно. “ Той си мислеше, че ще победи Джошуа без проблем, „ каза българинът.

Пулев е сигурен, че ще се подготви по най-добрия и правилен начин. „ Наслаждавам се на тренировките, подготовката ми е изключително концентрирана, силна и умна. Готов съм “ , завърши той.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(202)

Share

коментара
  1. Games октомври 12, 2017 1:46 pm  Отговор

    Давай Кобрич

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *