Крис Юбанк старши: След спарингите на моя син с Гроувс, аз съм спокоен за резултата
Крис Юбанк старши, баща и треньор на световния шампион на IBO в супер средна категория Крис Юбанк младши, не се тревожи за резултата в полуфиналният двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии срещу Джордж Гроувс.

Миналата седмица двamata боксьори много говориха за съвместните им спаринги, като всеки твърди, че е имал предимство. Юбанк старши подкрепя сина си и заяви, че е уверен в победата на Юбанк младши, защото той е видял как синът му се е справил с бъдещия си противник в спаринг сесии.“ Преди всичко трябва да разберете това, което бях планирал за тези спаринги, защото ако можете да набиете противника в спаринг, тогава ще може да го набиете в реална битка. Единствената разлика е, в края на спаринга няма решение на съдиите. Треньорите не живеят живота на боксьора, затова те не биха могли да знаят, че аз попитах младши след този спаринг: ‘ Ти хвана ли го? той отговори: Да, хванах го! ‘ Притеснен ли съм за резултата от битката с Гроувс? Не, защото знам резултата, „ каза Юбанк старши.

Полуфиналният двубой за трофея Мохамед Али между Джордж Гроувс и Крис Юбанк-младши ще се проведе на 17 февруари в Манчестър, Англия.

http://photo.boxingscene.com/uploads/groves-eubank%20(3).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Про - боксер февруари 14, 2018 7:52 am  Отговор

    Готови ли са да ги връхлети халата Гроувс ?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *