Крис Юбанк старши: Крис младши не се представи по най- добрия начин

Крис Юбанк младши загуби с единодушно съдийско решение от шампиона на WBA и IBO Джордж Гроувс в полуфинален двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии в супер средна категория.

Крис Юбанк старши, който е баща и ментор на Крис младши, и често е противоречива фигура в изграждането на битката, трябваше да признае, че резултатът е бил справедлив.

“ Той не се представи по най- добрия начин. Той не се боксира. Той е много по-добър от това, което видяхте да показва тази вечер. Той просто се опитваше да пласира тежък удар. Това е суровата, чиста истина. Той е добър боксьор, но не го показа. Той не работи с комбинации, просто разчиташе на мощта си. Вие живеете за да се учите. Джордж избра най- подходящата тактика за битката. Той постоянно се движеше и финтираше, „ каза Юбанк старши.

“ И всъщност го тормозеше наистина добре. Поздравявам го. „

Джордж Гроувс се класира на финала на турнира Световни Боксови Суперсерии, където ще се срещне с победителя от двойката Калъм Смит – Юрген Бремер.
https://i2.wp.com/www.boxingnewsonline.net/wordpress/wp-content/uploads/2018/02/2018-02-17T231733Z_1183577645_RC1B6B967290_RTRMADP_3_BOXING-SUPERMIDDLEWEIGHT-GROVES-EUBANK.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(258)

Share

коментара
3 коментара

  1. бандит февруари 18, 2018 12:21 pm  Отговор

    Не очаквах подобни коментари от фамиия Юбанк , очаквах коментари от тях , че са ощетени. Крис младши също прие загубата , дори поздрави джордж за победата, респект към тях. Поздравления за Гроувс , признавам си , че очаквах нещо повече от него но той предпочете да действа твърде много предпазливо. Очаквам по- зрелищен финал и отново победа за Джорджи.

  2. Станимир февруари 18, 2018 6:54 pm  Отговор

    Жорката наказа малкия … Доста глупости се изприказваха преди мача, но Гроувс потвърди думите си, че на клипове снимани в зала е едно, а на ринга срещу него е друго.

  3. Хаха февруари 18, 2018 7:05 pm  Отговор

    Боксовите супер серии се оказаха доста добра идея

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *