Крис Юбанк младши и Авни Йълдъръм ще се бият на 7 октомври в Щутгарт
Четвъртфиналният двубой мач от турнира Световни Боксови Суперсерии (WBSS) в супер средна категория (до 76,2 кг) между световния шампион на IBO британецът Крис Юбанк младши (25-1, 19 КО) и турчина Авни Йълдъръм (16-0, 10 KO ) ще се проведе на 7 октомври в Щутгарт (Германия).

“ Не ми пука, че срещата ще се проведе в Германия. Всъщност няма значение къде ще се бия, мога да го направя и в телефонна будка. Основното нещо е победата, само това има значение за мен, „ каза Юбанк младши. – Брадичката на Йълдъръм все още не е тествана. И ако в нея забележа какъвто и да е признак за слабост, тогава битката няма да продължи по-дълго от шест рунда. „“ Щастлив съм, че двубоят ще се проведе в Щутгарт, защото за мен там е като втора родина – каза Авни. – Тренировките протичат добре, и знам какво трябва да направя. Вече се подготвям на пълни обороти и изцяло съм съсредоточен върху двубоя. Съветвам Крис да направи същото. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Найденов август 9, 2017 1:10 am  Отговор

    В Германия подръжката за Турските боксьори е фанатична. На Юбенк няма да му е приятно с тая публика.Твърди се ,че там живеят 5 мил. Турци.Няма да забравя мача Фират Арслан- Хук. При положение ,че Хук е най – големия любимец на Германските фенове ,за него беше създадена адска обстановка…и то къде..в Щутгарт.

  2. Гошо август 9, 2017 10:13 am  Отговор

    В Щутгарт и Мюнхен и в областта покрай тях е пълно с турци и пришълци. Не знам защото са първите 2 големи града след като минат границата и искат да са по-близо за да пътуват по-бързо. А иначе фанатизмът им е вроден.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *