Крис Уейдмън: Аз съм най- добрият боец в средна категория

ueidman

Бившият шампион на UFC в средна категория ( до 84 кг ) Крис Уейдмън (13-2 ММА) коментира евентуалното си преминаване в друг теглови клас.

“ Да преимина в лекатежка категория? Със сигурност това е вариант, мога да кача тегло, така че моите съперници да нямат предимство. Въпреки това, е необходимо известно време: Аз обикновено тежа около 97, 5 кг, а много бойци в лекатежка категория – в порядъка на 104 кг.

Така че имам нужда от малко време, за да се кача в тази категория. Но аз чувствам, че в момента съм най- добрия боец в средна категория. Последните ми два мача – не са показателни. За вас, моите думи сигурно не означават нищо, но моите треньори и всички, които са около мен вярват в това.

Сега, има и други претенденти, но имам нужда от една, две, три победи – без значение колко. Искам да се върна възможно най- скоро, за да се бия за титлата. Искам да се бия през февруари , и а след отново през май.

Като се има предвид моите успехи и сегашното ниво на конкуренция в средна категория, аз не се нуждая от много победи, за да пожелаят хората да ме видят отново в борбата за титла, „ – каза Уейдмън.

chris-weidman-ufc-1684

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.