Крис Киборга и Сесилия Брекхус застанаха лице в лице

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/braekhus-cyborg%20(2).jpg?w=598

Считаната за най- добра боксьорка, без значение от тегловата категория Сесилия Брекхус (32-0, 9 KO) посети тренировъчния лагер на шампионката на UFC в категория перо Крис Жустино в понеделник в RVCA Gym в Коста Меса, Калифорния за тактическа тренировка преди дългоочакваната битка на Киборга с Холи Холм, която ще се проведе на 30 декември на турнира UFC 219 в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

“ Удоволствие беше за мен да се срещна с Крис, и от първа ръка мога да кажа, че тя се намира в страхотна физическа и психическа форма преди битката с Холи Холм „, каза Брекхус, коя ще се срещне с медиите в Лос Анджелис и Лас Вегас тази седмица, за да промоутира битка в САЩ през 2018 г. “ Трябваше да изгледам много срещи на Холи, за да се запозная с нейните умения, но за съжаление тя отказа да се бие с мен преди пет години. Гледайки Крис вчера в залата, разбрах, че нейната бързина ще създаде на Холи проблеми, и в това ще бъде предимството й.

Крис имаше много въпроси за Холи за това как да я победи и аз бях щастлива да й дам съвети, физически, докато работехме заедно в клетката, а после тактически, когато седнахме, за да обсъдим стратегията й.

Аз пристигнах в Лас Вегас тази седмица за да се срещна с медиите и да присътвам на гала – вечер организирана от HBO в Mandalay Bay. И също така аз ще присъствам край клетката на 30 декември, за да изгледам срещата на Крис с Холи на UFC 219, “ каза Брекхус.

“ Беше страхотно да се видя със Сесилия в залата днес. Тя е изключително интелигентна боксьорка и много добре познава Холи Холм. Научих много, това ще ми помогне в битката на 30 декември.

Очаквам нетърпение тя да присъства на битката ми и не мога да дочакам да я видя лично как се бие тук в Щатите, „ каза Крис.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/braekhus-cyborg%20(1).jpg?w=598
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(157)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *