Крис “ Киборга “ е сигурна, че Ронда Раузи никога няма да се бие с нея

kiborg

Бившата шампионка на UFC в категория петел Ронда Раузи ( 12 – 1 ММА ) ще направи своето дългоочаквано завръщане в октагона на 30 декември на UFC 206 в мач срещу настоящата шампионка Аманда Нунеш. Когато беше обявен този двубой, президента на UFC Дейна Уайт обяви, че ако Раузи победи тогава тя ще се изправи в супердвубой срещу Крис “ Киборга “ Жустино ( 17 – 1 ММА ).

Докато феновете на ММА се развълнуваха от това, което каза Уайт, Раузи сподели в няколко свои интервюта през последните седмици, че мачът й срещу Нунеш ще бъде един от последните й преди да се оттегли, което накара феновете да се чудят дали въобще срещата й с Киборга някога ще се проведе.

В разговор с Submission Radio, Киборга заяви, че независимо дали Раузи загуби или победи, техния мач никога няма да се проведе:

“ Независимо дали тя спечели или загуби в следващия си двубой, тя няма да се бие мен. Аз вече знам това. Тя не обича предизвикателствата. Ако тя загуби, тя ще се оттегли. Ако тя победи… тогава тя ще започне да говори същите неща, който казваше и преди.

Не мисля, че нашия мач ще се случи. Знам, че Дейна каза, че Ронда много иска този мач. Но ако тя наистина искаше този двубой, тогава той щеше да се е случил.

Тя дори не споменава името ми. Преди, когато тя казваше името ми, тя искаше да се бием на 61, 2 кг. Сега тя не казва името ми, защото ние сме в една и съща организация. Ако тя ще каже името ми, тогава срещате ще се проведе.

Ронда ме избягва от много време. Това не е изненада, че тя не пожела да се бие с мен в следващия си двубой. Разбира се, че няма да иска, тя не може да носи на удар. Тя не е силна психически. „

kiborga

===================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.