Крис “ Киборга “ би свалила на 63, 5 кг, само ако участва в супердвубой

kiborg

За никого не е тайна, че шампионката на Invicta FC Крис “ Киборга “ Жустино ( 17 – 1 ММА ) принадлежи към категория перо ( до 65, 8 кг ). Двата си мача в UFC тя проведе в междинна категория до 63, 5 кг, заради факта, че е неспособна да влезе в категория петел ( до 61, 2 кг ). Въпреки мачовете си в междинна категория, “ Киборга “ имаше сериозни проблеми със свалянето на килограми. Като дори трябваше да свали 5 кг, 24 часа преди последния си мач.

В разговор за Submission Radio, Жустино заяви, че е готова да подложи тялото си на изтощително свалян на килограми отново, но само ако трябва да участва в супермачове:

“ Първият път, когато трябваше да сляза на 63, 5 кг, аз го направих, защото щях да се бия в Бразилия, в родния си град Куритиба. А втория път, защото се бих на UFC Бразилия. Но основно го направих, заради възможността за супедвубой с Ронда Раузи на 63, 5 кг. Аз просто показах на всички, че мога да вляза в категория до 63, 5 кг. Аз трябваше да защитавам титлата си на 65, 8 кг. Но, аз получих възможност да се бия на 63, 5 кг в Бразилия.

Аз наистина уважавам всичките си съпернички, но последното момиче с което се бих ( Лина Лансберг ), която никой не познава, и която има сигурно 70 муай тай мача, е много добра, но ако трябва отново да се жертвам и да свалям на 63, 5 кг, бих го направила, но само заради супердвубой. Двубой, който феновете биха искали да видят. Затова не виждам никакъв смисъл да го правя, освен ако не участвам в супердвубой. „

kiborg

====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.