Крис Бърд: Шанън Бригс е най- добрият боксьор в тежка категория, той ще нокаутира Антъни Джошуа

Бившият двукратен световен шампион в тежка категория Крис Бърд е изключително впечатлен от физическата форма на Шанън Брикс (60-6-1, 53 KO), с когото си сътрудничи в качеството си на негов помощник- треньор. По- време на прескоференцията посветена на шампионската битка между Бригс и Фрес Окендо (37-8, 24 КО), Бърд заяви, че “ Оръдието “ ще нокаутира всеки, вкючително и световния шампион на WBA ( супер )/IBF и IBO в Антъни Джошуа (19-0, 19 КО).

“ Виждайки го как работи всеки ден, мога честно да кажа, че Шанън е най- добрият боксьор в тежка категория. Аз гледам тези млади момчета, Антъни Джошуа, видях Кличко. Запитах се дали Шанън може да нокаутира Джошуа? Да, той ще го направи. Джошуа няма дори и 30 години, а Бригс е на 45 и той все още продължава да върши тази работата. Той иска да се учи и да се развива като боксьор. Да бъда с него в бокса – това е лудост, знаейки колко талант има. Неговата ударна мощ, скорост и атлетизъм на 45 са впечатляващи, “ – каза Бърд, който е треньор на Бригс заедно със Стейси Маккинли.

Бърд наистина вярва, че Бригс все още е опасен и способен да стане световен шампион. За последно Бригс загуби с нокаут през 1998 г., от Ленъкс Люис.

Срещата между Шанън Бригс и Фрес Окендо, в която ще бъде заложена вакантния световен “ редовен “ пояс на WBA в тежка категория, ще се проведе на 3 юни в Seminole Hard Rock Hotel & Casino в Холивуд, САЩ.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Митко разбирачев май 11, 2017 10:33 am  Отговор

    Ха-ха-ха

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *