Крис Бърд: Срещата между Сергей Ковальов и Андре Уорд ще бъде като “ шахматна партия „

Бившият двукратен световен шампион в тежка категория американеца Крис Бърд сподели очакванията си от днешната среща между сънародника си Андре Уорд и руснака Сергей Ковальов:

В последните си мачове Ковальов показа, че знае как да се боксира, а не само да удря. Той работи добре с предната си ръка, движи се добре, диктува темпото в срещата. Всеки знае отдавна, че той притежава много силен удар, но е важно, че той е не само удряч, но и добър боксьор.

Що се отнася до Уорд, аз го следя от Олимпийските игри. Той е много умен боксьор. Той не е най- силния удряч, но има удар. Смятам, че в мача с Ковальов, той трябва да се боксира в близка дистанция, да не дава на Ковальов пространство за атаките му.

Мисля, че тази среща ще бъде, най- вероятно, “ шахматна партия „, тя, може би няма да се хареса на феновете, но за истинските ценители на бокса ще бъде много интересна, „- каза Крис Бърд.

kovalev-ward-weigh-in

====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. ludmil ноември 20, 2016 3:12 am  Отговор

    Крис е изключително интелигент мъж, когато ми харесва да чета какво казва.. Всъщност и аз очаквам такъв двубой първите 5- 6 рунда преди Ковальов да изпрати Уорд да спи

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.