Конър Макгрегър отвърна на Флойд Мейуедър младши

MMA: UFC 205-McGregor vs Alvarez

Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) влезе в историята на UFC в неделя, когато стана първия боец шампион в две теглови категории едновременно. Макгрегър беше критикуван от легендарния боксьор Флойд Мейуедър младши ( 49 – 0, 26 КО ), който не остана доволен, че хората го сравняват с “ Небеизвестния “ след UFC 205:

“ Аз не знаех, че Макгрегър няма загуба. И аз не знаех, че Макгрегър от 20 години властва в MMA, притежавайки световни титли в пет теглови категории. Това са неща, които аз съм постигнал. Така че вие, момчета, ми казахте нещо ново. Хайде, нека да си го кажем. Нима той е получил хонорар за мач за $ 300 милиона? A за $ 100 милиона? A за $ 70 милиона? „

Не. Всеки може да говори каквото си поиска. Но, просто всички трябва да разберат каква е истината. Никога не сравнявайте Конър Макгрегър с мен, защото това показва липсва на уважение. Аз съм слон, а слонът не се занимава с мравки. Слонът е толкова голям, че той не вижда мравките, “ – каза Флойд Мейуедър.

Когато Конър Макгрегър беше помолен от TMZ да коментира изказването на Мейуедър той просто каза: Нека да ми го каже в лицето!

floid

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.