Конър Макгрегър няма да овакантява титлата си в категория перо: Следващия ми съперник може да е Франки Едгар

conor

Ние всички знаем, че шампионът на UFC в категория перо 28-годишният ирландец Конър Макгрегър (20-3 ММА) ще проведе следващата си среща срещу шампиона на UFC в лека категория 32-годишният американец Еди Алварес (28-4 ММА). Много хора искат, Конър да оваканти титлата си, но той няма намерение да го прави.

Нещо повече, Макгрегър каза, че за да защити титлата си той е готов отново да свали килограми за мач с бившия шампион на UFC в лека категория 35-годишният американец Франки Едгар (20-5 ММА), а не да играе реванша с бившия шампион на UFC 30-годишният бразилец Жозе Алдо (26-2 ММА), който на два пъти победи Франки, докато Конър нокаутира Алдо за 13 секунди.

“ Франки – не е достатъчно добър, иначе щеше да ми е бил съперник. И аз щях да се бия с него, а не с Алварес. Но може би аз ще го избере за следващ противник. Мога да го унищожа. Надявам се, че той ще бъде в състояние да премине през това момче ( Джеръми Стивънс ), и аз ще го избера за съперник. Ние всички знаем, че това трябваше да бъде битка между мен и Франки. Но той не беше достатъчно добър, за да направи това, което аз направих за 13 секунди. Той имаше 50-та минути, за да направи това, което направих за 13 секунди, „ – каза Макгрегър за FoxSports.

franki

========================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.