Конър Макгрегър към Тайрън Удли: Ти си туитър – кучка, Удли отвърна на обидите

udli

Тази неделя в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк ще се проведе турнира UFC 205, където в основното събитие на вечерта Еди Алварес ( 28 – 4 ММА ) ще защитава своята титла на UFC в лека категория срещу Конър Макгрегър ( 20 – 3 ММА ). В другата най- интересна среща за вечерта, шампиона на UFC в полусредна категория Тайрън Удли ( 16 – 3 ММА ) ще защитава титлата си срещу Стивън Томпсън ( 13 – 1 ММА ). Тайрън Удли и Конър Макгрегър минаха през предварителни кантар преди утрешните си мачове. Докато от двамата бойци се очаква да се бият с различни противници, човек би помислил, че те ще се изправят един срещу друг в октагона. Снимка зад кулисите показаха как Удли върви към съблекалнята и Макгрегър го поглежда. Когато Удли забелязва какво прави Макгрегър, той се опитва да му каже нещо преди да го отмине.

След снимката, показваща ситуацията, Удли разкри, че е казал ‘ Как е? ‘ . Което е накарало шампиона в категория перо да се “ надуе „. Той завърши обяснението си, че Макгрегър не е трябвало да се “ надува “ и че “ някои от нас са над тези неща “ . Това обаче не се хареса на Макгрегър, който бързо нарече Удли “ туитър – кучка „. твърдейки, че шампионът няма да направи нищо

Конър Макгрегър: Тайрън Удли, ти си туитър – кучка, която да направи нищо.

Тайрън Удли: Пич, аз не съм от онези момченца с които се разправяш. Момче! Концентирай се върху предстоящия си мач с Еди и никога не ме наричай кучка отново.

Конър Макгрегър: Тайрън Удли, ти си кучка.

Тайрън Удли: Смешното е, че стоеше като мъртвец на сцената без да кажеш нищо. Но сега ме наричаш кучка в туитър. Хм.

Аз трябва да защитавам титлата си, клоун. Затова ще те посъветвам да се концентрираш върху своята работа. Това е повече от пантомима за нас. Някои хора от нас живеят с това!

udli

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Найденов ноември 11, 2016 11:16 pm  Отговор

    Тези хора в тоя бранш , не знам от кво го докарват всичко това…От тестостерон , от лудост или просто някакъв шоу сценарий… Всеки случай ,това ми е далеч от спорта…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.